کورکس,بنزالکونیم کلراید

کورکس,بنزالکونیم کلراید ,کورکس

کورکس,بنزالکونیم کلراید

کورکس,بنزالکونیم کلراید ,کورکس

افسرده خویی

مواد غذایی مانند پنیر، شکلات، سویا سس و گوشت های فرآوری شده سبب تشدید سردردهای میگرنی می شوند ‘ ‘تیرامینتیرامین ماده ای است که از تجزیه اسید آمینه تیروزین در مواد غذایی ایجاد می شود. این ماده به حاوی بیش از ۴ هزار ذره مختلف هستند که دارای آنتی اکسیدان و ویتامین C هستند. بنابراین مطمئن شوید که این میوه های از ید و کم کالری در رؤیم غذایی روزانه تان وجود دارد روزانه ۵ وعده میوه بخورید.افزودن

چشایی دهان دچار ساییدگی می ‌شوند و این کار به خشک شدن آب دهان کمک می \nکند و سبب بوی بیشتر دهان می‌ گردد. پس خوردن چای داغ یا آب ‌لیمو باید کم و یا به ‌طور کلی حذف شود ‘ ‘*ماه رمضان، زمان خوبی برای تمرین کردن اصول غذایی با نظم خاص است. زیاد‌ه‌ روی در مصرف غذا را کنار بگذارید؛ مثلا اگر فردی هستید که زیاد قهوه و چای مصرف می‌ کنید، در این ماه از نوشیدن چای داغ اجتناب کنید. شاید خوردن چای داغ و مخصوصا پُررنگ در هنگام سحر برای دو ساعت کمک کننده باشد، اما در طول روز سبب خشکی دهان می ‌شود ‘ ‘*سعی کنید غذاهای نرم ‌تر و \nلطیف ‌تر نظیر فرنی ‌ها و حریره ‌ها را بیشتر مصرف کنیم که پُرزهای دهان را نوازش داده و سبب تحریک غدد بزاقی‌ تان شود ‘ ‘*از مصرف میوه‌ ها و سبزی‌ های ترش پرهیز کنید، زیرا این مواد غذایی سبب کاهش ترشح بزاق و خشکی دهان می ‌شوند ‘ ‘هر چند وقت یک‌بار با یافتن لکه‌های بنفش رنگ یا خون مردگی زیر پوستت نگران می‌شوی، چراکه به یاد نمی‌آوری ضربه‌ای به نواحی کبود بدنت وارد شده باشد ‘ ‘بی شک به دنبال یافتن علت بروز این خون مردگی ها که هر چند وقت یک بار، در \nنواحی مختلف بدنت ظاهر می شود، باشد که به \nراحتی با رعایت نکات زیر می‌توان آن را بهبود بخشید: بیش از ۲ لیتر آب در روز بنوشید. نوشیدن زیاد آب، روده را هیدراته کرده، حجم مدفوع را افزایش می‌دهد و آن را نرم می‌کند. با گنجاندن مواد غذایی حاوی فیبر محلول مثل میوه‌ها، سبزیجات، عدس، لوبیا، جو و برنج قهوه‌ای، حرکت روده را افزایش دهید. غذاهای غنی از منیزیم مصرف کنید تا عملکرد عضلات روده بهبود یابد، سبزیجات سبز برگی شکل، آجیل، تخمه آفتابگردان و دانه‌ها منبع عالی از منیزیم هستند و می‌توانید به راحتی \nآنها را در محل کارتان به جای تنقلات بی‌خاصیت و مصنوعی مصرف کنید ‘ ‘۱) روزانه یک قاشق غذاخوری کلم ترش به سالاد خود بیفزایید؛ زیرا مملو از باکتری‌های خوب (پروبیوتیک) است ‘ ‘۲)در غذاهای خود از زنجفیل، نعناع و رازیانه استفاده کنید؛ زیرا گاز معده را کاهش می‌دهند. می‌توانید آنها را در سبزی خوردن استفاده کنید و یا از دم‌کرده آنها یک چای خوب و گرم تهیه کرده و بنوشید ‘ ‘۳)خوردن میوه در زمان نامناسب موجب نفخ معده می‌شود؛ به خصوص بعد از غذا. بهترین زمان \nخوردن میوه، نیم ساعت قبل از غذای اصلی و یا دست‌کم دو ساعت بعد از آن است ‘ ‘۴)نوشیدن بیماری است که می توان امیدوار بود با درمان آن وکنترول ریزش مو درآینده برای ایشان کاشت \nموی طبیعی انجام شود.گاهی هم لازم است که ابتدا فرد یک دوره محلول ماینوکسیدیل مصرف کند و بعداً جهت کاشت موی طبیعی مراجعه نماید.ج\n) فردکاندید مناسبی برای کاشت موی طبیعی است.۴)انتظاراتی که می توانازکاشت مودریک خانم طاس داشت.برای اینکه یک خانم طاس را کاندید مناسبی برای کاشت موی طبیعی بدانیم بایستی فاکتوره\nای گوناگونی را لحاظ کرده و درآخرتصمیم گیری نهایی را بعهده خود فرد بگذاریم. توقعات و انتظارات فرد ازکاشت موی طبیعی، نظر اطرافیان وی در این مورد، موقعیت فرد درخانواده و اجتماع و تغییر آن پس از کاشت مو، میزان ریزش موی فرد درحال حاضر و اینکه آیا انتظار ریزش بیشتر و شدیدتردرآینده نزدیک درایشان می رود، تع\nداد و کیفیت موهای قابل استحصال در پشت سر بیمار و بسیاری فاکتورهای دیگر همگی درتصمیم گیری دخالت خواهندداشت.لازم به ذکراست که کاشت موی طبیعی در خانم ها فقط برای ریزش موی دائمی مثل طاسی آندروژنتیک با طرح زنانه قابل استفاده است و هیچوجه برای ریزش موی موقتی مانند ریزش موی پس از زایمان کاربرد ندارد. در حق\nیقت آرامش و تفریح است، اما امکان دارد \nبرای برخی با مخاطراتی همراه باشد ‘ ‘دکتر محمد جعفر فره‌وش، متخصص بیماری‌های داخلی، فوق‌تخصص گوارش و آندوسکوپی درباره بیماری های شایع هنگام سفر می‌گوید:بسیاری از بیماری‌ها در اثر مسافرت‌ها و جابه‌جایی مردم از یک شهر به شهر دیگر یا از یک کشور به کشور دیگر به وجود می‌آید.بسیاری از این بیماری‌ها عامل عفونی دارد که مربوط به یک منطقه خاص است و با ورود افراد به آن ناحیه باعث ابتلای مسافران به آن بیماری خواهد شد ‘ ‘برخی دیگر از بیماری‌ها نیز عامل \nمیکروبی، انگلی یا ویروسی دارد ‘ ‘مسمومیت‌های غذایی به دلیل حمل نادرست مواد خوراکی، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های هنگام سفر است ‘ ‘این عامل بیماری ممکن است با گذاشتن مواد غذایی در یخچال یا در اثر قرار گرفتن روی حرارت از بین برود، اما سم حاصل از این عفونت همچنان باقی خواهد ماند و باعث پدید آمدن مسمومیت‌های شدید می‌شود که معمولا با علائمی مانند دل درد، حالت تهوع یا گاهی اسهال تظاهر می‌یابد ‘ ‘راه انتقال اغلب این بیماری‌های عفونی، آب و غذای آلوده، \nغذای خام، تماس با دست بیمار یا حامل بیماری مانند حشره‌ها است ‘ ‘یکی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.